آیا میدانید بعد از خوردن پیتزا چه اتفاقی در بدن شما می افتد؟ | تغذیه سالم

    No Comments سلامتی

    می دونین بعد از خوردن پیتزا چه اتفاقی در بدن شما میفته؟

    یکی از غذاهای پرطرفدار به خصوص در بین جوانان پیتزا هستش، اما میدونید بعد از خوردن این غذا چه اتفاقاتی در بدن میفته؟

    خوردن پیتزا

    خوردن پیتزا ,آمار اضافه وزن در کشور ما مخصوصا در بین جوانان، نگران کننده س. در مطلبی که می خونین، مقایسه ای بین مصرف یه برش پیتزا با یه کاسه سالاد انجام شده. شک نداریم که طعم پیتزا بسیار خوشمزه تر از یه کاسه سالاد پر از سبزی با مزه معمولیه، اما این بار مطلب رو کامل بخونیم و بعد تصمیم بگیریم این هفته، پایان هفته رو چیجوری سالم تر بگذرانیم.

    حدود یه ساعت بعد از خوردن پیتزا، اندازه قند خون به شکل قبلی برگشته و با کم شدن اندازه قند خون فعالیت هورمون گرلین زیاد میشه. به خاطر همین دوباره احساس گرسنگی می کنین. این جاست که با خوردن دوباره، زمینه زیاد شدن وزن جفت و جور می شه.

    خوردن پیتزا

    مصرف پیتزا و غذاهای مشابه یه یا دو بار در ماه اشکالی نداره، اما اگه بنیه غذایی آدما به طور روزانه عوض شه و به سمت این مواد غذایی جهت پیدا کنه به بیماریای غیر واگیر گرفتار می شه.

    مصرف بیشتر از اندازه پیتزا باعث جذب اسید چرب ترانس در بدن می شه که وجود این ماده در روغن و چربی واسه سلامتی مضر بوده و موجب بروز بیماریهای قلبی، گرفتگی عروق، کبد چرب و سرطان می شه.

    مشکل در گوارش با مصرف سوسیس و کالباس

    ترکیبات موجود در سوسیس و کالباس مثل روغن، ادویه و موادی که علاوه بر گوشت و مرغ

    به سوسیس و کالباس اضافه می شن، همه روی کارکرد دستگاه گوارش تاثیر سو می ذارن.

    پیتزا؛ نمک خالص

    یه تیکه متوسط پیتزای پپرونی شامل ۶۸۰ میلی گرم نمک، ۱۲ گرم چربی که ۱۵ گرم اون

    چربی اشباع و ۳۰۰ واحد کالریه اما ما فقط به خوردن یه تیکه اکتفا می کنیم؟

    خوردن سه تیکه پیتزا دلیل جذب ۲ هزار میلی گرم نمک می شه که این اندازه تقریبا به اندازه اندازه مجاز نمک لازم واسه بدنه که ۲ هزار و ۳۰۰ میلی گرم عنوان شده. فرقش اینه که این حجم نمک تنها تو یه وعده غذایی وارد بدن می شه.

    خوردن نمک فراوون دلیل افزایش فشار خون و بیماریای قلبی شده که

    این عوامل دلیل بروز مریضی و مرگ زودرس می شن.

    ریفلاکس؛ به دلیل مخمر موجود در خمیر پیتزا ممکنه افراد دچار افزایش اسید معده و

    ریفلاکس شن. آدمایی هم که گرفتار به مشکلات گوارشی هستن باید در مصرف پیتزا احتیاط کنن.

    حساسیت به شیر؛ اگه در پخت خمیر پیتزا به جای آب از شیر استفاده کرده باشن،

    افراد گرفتار به حساسیت به لبنیات یا نبود تحمل لاکتوز نباید اونو مصرف کنن.

    همراه پیتزا، سبزیجات و پس از اون میوه بخورین

    ویتامین C تنها ریزمغذی کاراییه که می تونه اثر داغون کننده ترکیب سرطانزای نیتروزآمین

    رو که حاصل ترکیب نیترات سوسیس و کالباس با اسیدآمینه بدنه، در دستگاه گوارش کم کنه.

    به خاطر همین سبزیجاتی مثل فلفل دلمه ای، سالاد کاهو یا کلم با چاشنی آبلیمو یا آبغوره، گوجه فرنگی تازه، زیتون سبز یا مشکی، ذرت و نخودفرنگی یا شکلای جور واجور میوه ها مخصوصا مرکبات، پس از صرف پیتزا یا فرآورده های گوشتی پیشنهاد می شه، اگه هم میوه و سبزی در دسترس نبود، می تونین از آبلیموی تازه یا چای که مدر و دفع کننده سموم بدنه، استفاده کنین.

    جمع آوری: ایران استایل

    .

    منبع :

    پاسخی بگذارید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *