آیا میدانید در مورد خوراکی ها | تغذیه سالم

    No Comments سلامتی

    می دونین در مورد خوراکیا

     

    می دونین قرمزی درون کالباس از گوشت تاج خروسه(زیر دندون خود حس کردین)

    می دونین اسیدهای چرب ترانس در چیپس پس از گرما تکراری سرطان زا می شه

    می دونین بهترین نوشابه سکنجبینه که ترکیب مقداری عسل سرکه و . . . هستش

    می دونین رنگهای افزودنی در نوشابه ها, ساندیسا, کیکها, آدامسها و همه سرطان زا هستن

    می دونین گوشت مرغ وماهیای پرورشی با هورمونها هستن که مشکلات زیاد به بار میارن

    می دونین سس مایونز به دلیل ترکیب خاصی که داره در کنفرانسهای علمی به عنوان سم کبد معرفی می شه

    می دونین در نون باگت واسه متخلخل شدن از پودرهای بکینگ یا جوش شیرین زیاد استفاده می شه که در گمرکها با علامت مرگ وارد می شه…

    می دونین نونای مصرفی بدلیل بدون سبوس بودن از مهمترین قسمت ریز مغذی که گروه ویتامینهای(ب) هستن محرومند و نون باگت بدترین نانهاست

    می دونین ساندیسها, نوشابه ها, بیسکویتها, کیکها و با قندهای مصنوعی چون ساخارین که ۱۰۰۰ برابر شیرین تر از قند معمولیه ساخته می شه که دشمن کبد و کلیه هستش

    می دونین ماده مخدر بنام COLA( پپسی کولا, کوکا کولاو ) در بیشتر نوشابه ها هست که کافئین و کارامل از این دست هستن

    می دونین سرکه های صنعتی از اسید استیک محلول در آب هم اینکه اسانسها و رنگها هستن که همه بسیار مضرند

    می دونین قیمت روغنا مایع مثل آفتابگردان اگه واقعی باشه حدود ۱۲ الی ۱۵ هزار تومن هستش ولی الان در بازار ۹۰۰ الی ۸۰۰ تومنه که از یه کیلو تخم آفتابگردان ارزانتره

    می دونین بیشتر محتوای روغنای مایع از پارافین خوراکی که محصول پالایشگاهای نفته درست شده که کلسترول خون رو اضافه موجب چربی خون و می شه که کشنده س

    می دونین جهت براق شدن خیار گلخانه ای از روغن مالی استفاده و خیار گلخانه ای بدلیل ندیدن نور خورشید سرطان زا و خطرناک ان

    می دونین موز بجای هوای گرم جنوب در گلخانهای شهرهای جور واجور از جمله شهرهای شمالی اونم به وسیله کاربیت در ظرف چند روز بطور انبوه به عمل میاد و موجب تولید مرضه و موز یبوست زاست

    می دونین در بیشتر کارخانه های آبلیموهای صنعتی حتی یه عدد لیمو هم وارد نمی شه و آب لیمو صنعتی از (( آب کاه)) هم اینکه بعضی اسانسها و جوهر نمک تولید می شه که همین امر موجب ته نشین نشدن محتوای آب لیموه

    می دونین کره گیاهی دروغی بیش نیس و با مواد پایه ای نفت و در بعضی کشورها فضولات انسانی تولید می شه و موجب تشکیل پلاک اتروم در عروق کرونر قلب و بیماریای ایسکمیک قلبی می شه و شعار ((کره مارگارین(گیاهی)دوست قلب شما)) فریب افکارعمومیست

    می دونین نوشابه ها موجب آسیب دیدگی سلولهای کبدی بیقراری نامنظمی ظربان قلب به دلیل وجود بنزوات سدیم و کافئین می شه
    می دونین گاز CO2 موجود در نوشابه دلیل پوکی استخون می شه, فسفر و اسید فسفریک اون حریف کلسیم سطح استخون و موجب نرمی استخون می شه یه عدد نوشابه به اندازه شش بشقاب برنج چاق کننده است و ضرر شربتهای کارخانه های مشابه ((سن ایچ)) کمتر از نوشابه نیس

    می دونین مواد قندی موجود در نوشابه ها موجب پوسیدگی دندانه ها می شه ( دندون شکسته داخل نوشابه پس از ۷ ساعت حل می شه)

    می دونین سس مایونز شامل مواد نگهدارنده(سربات پتاسیم و بنزوات سدیم) است که سرطان زا هستن

    می دونین پفک براساس تحقیقات علمی انجام شده در کشور انگلستان موجب نازایی و ناباروری در کودکان می شه

    می دونین پفک شامل تارترازین( ماده قرمز و نارنجی رنگ) دلیل مشکلات رفتاری و اضطراب و خشونت و عصبیت در کودکان می شه

    می دونین پنیر پفک بیشتر پنیر تلخ( پنیر فاسد) و گندیده تاریخ مصرف گذشته س چسبندگی پفک براساس تحقیقات تا ۷ بار مسواک هم تمیز نمی شه و موجب بی اشتهایی میشه و آمار مصرف پفک در ایران روزانه هر نفر ۲ عدده

    می دونین برنج پرمصرفترین شکلای جور واجور سفره امروز ایرانیان سودازاست و موجب غلظت خون می شه برنج یبوست زاست که یبوست مادر همه بیماریهاست برنج موجب انسداد عروقی سنگ صفرا و سنگ کلیه می شه خوردن برنج موجب تیرگی پوست می شه

    می دونین چای مشکی موجب کم خونی, آریتمی قلبی, مشکلات گوارشی, چروکیدگی پوست و ریزش مو می شه

    می دونین شکر سفید واسه کبد مضرو موجب به هم خوردن متابولیسم سلولهای کبدی و مواد رنگبر قند و شکر هم مضره

    می دونین قند و شکر تفاله باقیمونده چغندر قند و نیشکره که مواد با ارزشی اون گرفته شده به دامها داده می شه

    می دونین به مرغها آنتی بیوتیک های جور واجور و زیادی خورونده می شه که درصد بروز و گسترش عفونتهای میکروبی مصرف کنندگان رو بالا می بره مرغهای ماشینی براساس تحقیقات فرانسویا بدلیل محرومیت از نور آفتاب بسیار مضرند

    می دونین ظروف استیل سرب در داخل غذا میکنه که سرطان زاست ظروق تفلون به دلیل تخریب لایه های تفلون سرطان زاست

    می دونین ظروف آلومینیوم موجب کم خونی, فراموشی, ضعف اعصاب و لرزش دست می شن و ظروف لعاب دار شامل ترکیب سرب بوده و سرطان زاست ظروف زودپز, تندپز, مایکروویو و دستگاه های داغ کننده برقی همه مضرند

    می دونین بهترین غذا آبگوشت با گوشت گوسفنده و بهترین روغن, روغن حیوونی است روغن کنجد و زیتون هم بهترین روغن گیاهیست بهترین نون نانهای سبوس دار است مثل نون سنگک

    می دونین در ماکارونی ۲۰% گلوتن صنعتی استفاده می شه که سرطان زاست و در بسیاری کارخانه ها نون خشک کپک زده بجای آرد در ماکارونی استفاده میشه, و ماکارونی یبوست زاست.

     

    جمع آوری : پایگاه اینترنتی تکناز

    .

    منبع :

    پاسخی بگذارید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *