آیا میدانید که چرا مصرف پفک مضر است؟ | بیماری

    No Comments سلامتی

    :  

     

    مضرات پفک

    مصرف غذاهای تنقلی مانند چیپس و پفک دارای اثرات جبران ناپذیریه که خیلی از کارشناسان علوم غذایی در این مورد اتفاق نظر دارن. ایران ناز، مصرف نمک به خاطر خوشمزه شدن چیپس و پفک به مقادیر زیاد، دلیل آسیب به کلیه ها، تغییر ذائقه آدما به شور خواری، تجمع آب در بدن و در نتیجه تورم بافتا و افزایش فشار خون و سکته های قلبی و مغزی می شه.

    در مراحل جفت و جور پفک پودر ذرت پرس می شه و در گرما بسیار بالا قرار میگیره تا پر حجم شه و در اینجور شرایطی روغن موجود در پفک میسوزد و پر اکسید تولید میکنه که در مقابل گرما و نور اندازه اون زیاد می شه و درنتیجه خوردن اون سلامت افراد رو تهدید می کنه.

    به کار گیری روغن با ترانس بالا در جفت و جور چیپس و پفک منتهی به زیاد شدن وزن، چربی خون و در آخر بیماریای قلبی عروقی می شه. هم اینکه به کار گیری روغنایی که چندین بار واسه سرخ کردن استفاده می شن و بیشتر بوی روغن سوخته و رنگ کدر و مات به محصول میدن، از جمله خطرناک ترین مواردیه که می تونه منتهی به مسمومیت و سرطان زا شدن  چیپس شه.نمک زیاد موجورد در پفک و چیپس باعث آسیب دیدن کلیه ها و تجمع آب در بدن و درنتیجه تورم بافتا و افزایش فشار خون و سکته های قلبی و مغزی می شه.

    گرما دیدن شدید محصول طی روند سرخ شدن منتهی به ایجاد رادیکالای آزاد پراکسید می شه. این مواد زیانی مثل مواد شیمیایی موجود در دود سیگار دارن و دلیل ابتلای آدما به سرطان ریه، سینه و مثانه می شه.

    تحقیقات نشون میده که پفک تا ۹ برابر وزن خود آب جذب می کنه، پس معده کودکان رو پر کرده و منتهی به بی اشتهایی اونا به وعده های غذایی اصلی می شه. هم اینکه چیپس هم به دلیل کالری بالای روغن اون منتهی به سیری کاذب می شه و میل افراد رو به مصرف غذاهای مغذی کم می کنه؛ در نتیجه این مصرف کننده به مریضیایی مثل کم خونی، کوتاهی قد، پوکی استخون و ریزش و ضعیف کردن مو پس از مصرف همیشگی این فرآورده دچار می شه.

    نکته: از مصرف زیاد چیپس و پفک تو یه زمان و یا دائم و دراز مدت جدا دوری کنین.

     

     

    .

    منبع :

    پاسخی بگذارید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *